Een bonte verzameling

Eefje

Ik ben die persoon met de hardste lach in een menigte, en ik ben er oké mee ;). Mensen kennen mij als een harde werker, iemand die niet snel opgeeft, een persoon die geeft om de mensen om zich heen. Maar ook een levensgenieter, een avonturier en reizigster, een positieveling en een realist. 

 

Soms lijkt het alsof ik al meerdere levens heb gehad. Veel verschillende opdrachten en werkzaamheden, alle mensen die ik heb ontmoet, de plekken waar ik ben geweest, de bijzonder mooie maar ook verdrietige gebeurtenissen. Het maakt me wie ik ben, mijn wortels, mijn kern. Een bonte verzameling en een gelukkig mens.

Het begin

Zelfs voordat ik kon lopen, danste ik al. Staand aan een tafeltje, bewegend op de maat van de muziek. Die liefde voor dans is altijd aanwezig geweest en zorgde ervoor dat ik uiteindelijk als danseres op het toneel kwam te staan. Ik was in extase.

…En toen was het moment daar. Ik besloot dat het goed was zo en stopte met dansen. Een bewuste en weloverwogen keuze, deze carrièreswitch, maar toch viel ik in een diep gat…

Stress en paniek overvielen me. Wat ga ik nu doen? Welke richting moet ik op? Vragen die in mijn laatste jaren als danseres al vaker omhoog waren gekomen, die angst veroorzaakten en ik daarom weer diep had weggestopt. Er ontstond een zoektocht die zeker nog 3 jaar duurde en ineens viel mijn oog op danscoaching.

Ik wilde meer diepgang, een verschil kunnen maken, iets doen wat er toe doet. Toen ik over danscoaching las viel alles op zijn plek en na het ervaren van een proefsessie was ik verbaasd, aangenaam verrast en ontroerd. Het is eerlijk, effectief en een ontzettend mooie methode om mee te werken.  ‘IT MOVES ME’, letterlijk en figuurlijk. Tijdens een coachingsessie zie ik hetzelfde gebeuren bij anderen. 

Zo vond ik een nieuwe weg, een nieuwe missie, een nieuw begin. Waarbij ik al mijn kennis en ervaring uit de danswereld kan toepassen om anderen verder te helpen.

Ook ervaren wat danscoaching doet, dat kan!

Mijn bouwstenen