“Alleen de kunst biedt ons de mogelijkheid iets te zeggen dat wij niet weten.”

Gabriel Laub

Groepssessies voor studenten van een kunstopleiding

Je wilt zowel lichaam als geest in optimale conditie brengen

Het is belangrijk dat studenten zichzelf goed (leren) kennen. Wie ben je, waar sta je voor en waar wil je naartoe? En, niet geheel onbelangrijk, hoe kom je daar zonder jezelf te verliezen onderweg?

Bij het Holland Show Ballet heb ik als Assistent Dance Captain veel samengewerkt met dansstudenten. Ik herinner me gesprekken, tijdens repetities en backstage, met stagiaires die zichzelf in de weg zaten tijdens de opleiding. Gehinderd in hun ontwikkeling en groei, verloren ze soms zelfs hun motivatie en dansplezier. Ook toen ik zelf op de dansacademie zat, kwam dit voor. Het lichaam en de danstechnieken waren volop in beeld, maar de mentale kant zagen we vaak over het hoofd. Dat moet anders!

Daarom heb ik het ‘EHBO-pakket‘ ontwikkeld – Eerste Hulp Bij Onbewustzijn. Deze groepssessies zijn geïntroduceerd bij Lucia Marthas – Institute for Performing Arts en dit is zeer goed ontvangen. Danscoaching is van meerwaarde voor alle kunstopleidingen!

Laten we samen studenten helpen om lichaam én geest in optimale conditie te brengen, zodat ze het beste uit zichzelf en uit de opleiding kunnen halen. Om dit voor elkaar te krijgen moeten we terug naar de basis, daar waar alles begint. Bewegen naar de kern.

Laten we beginnen bij het begin...

Onderstaand pakket is speciaal ontwikkeld om persoonlijke ontwikkeling & groei bij studenten te stimuleren tijdens de opleiding. Ze worden uitgenodigd om bewust bij verschillende thema’s stil te staan en te ervaren wat dit met hen doet. Een solide fundering is de basis van ons bestaan. Daarom beginnen de workshops bij nummer 1; het wortelchakra.

Groepssessie gesprek

Interesse in een ander pakket op maat,

of liever losse workshops ?

Of zijn er studenten die beter geholpen zijn met individuele coaching of een aangepast traject?

Interesse in een ander pakket op maat, of liever

losse workshops ?

Of zijn er studenten die beter geholpen zijn met individuele coaching of een aangepast traject?