Cadeautjes geven voelt goed

Gezellige hectiek, of HORROR maand? December staat bij iedereen bekend als een feestelijke maand en zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van een FEESTJE?! Tijdens deze maand denken we vaak aan een ander. We gaan op cadeautjesjacht om iets moois en bijzonders te kunnen geven. Maar waar blijf JIJ? Hoeveel mensen zetten zichzelf in het zonnetje?

Waar komt dit toch vandaan? Een vriendin van me zei laatst dat dit volgens haar te maken heeft met onze calvinistische achtergrond, waardoor wij Nederlanders hard en systematisch werken, rationeel denken en vaak vinden dat we beperkt mogen genieten van onze centen. Als je kijkt naar het verloop van de geschiedenis dan is het ook wel te begrijpen dat men er toen zo dacht.

Maar tja, we leven NU en het zijn hele andere tijden. Het leven gaat snel, agenda’s lopen over, we moeten en willen honderd dingen tegelijk en vinden ook dat we alles perfect moeten kunnen en doen.  Zo komt er veel meer druk op onze geestelijke gezondheid te staan. Daarom is het BELANGRIJK om ook jezelf van tijd tot tijd te verwennen en niet altijd alleen maar iets voor die ander te kopen op doen. NIET AARZELEN, gewoon iets kopen wat je al een tijdje wilde hebben. Voor in het huis, een ontspannende massage of een mooi pak kaarten. Hup, in je schoen (het kan nog net) of onder de kerstboom.

En wil je het echt GOED aanpakken? Geef jezelf dan DANSCOACHING cadeau. Even niks aan je hoofd, tijd voor jezelf en lekker bezig zijn met je lichaam. Bewegen op muziek, door de zaal, omdat het kan! Dag hectiek, spanning, geregel en gezeur… HALLO me-time! Zodat je daarna weer FRIS en FRUITIG de rest van de decembermaand aan kunt.

Want rennen lukt alleen als je af en toe ook stil staat. It’s all about the RIGHT BALANCE 😊.