IJzeren discipline of luilakkerietisch?

Lukt het jou om je ROUTINES vol te houden, of kun je juist niet zonder?
Ik zit op de yogamat en zie het gewoon NIET voor me. Gister was ik FANATIEK en koos ik voor een 7 minuten workout, waar ik zelfs van ging HIJGEN en ZWETEN. Vandaag wil ik mijn OGEN nog niet opendoen.

Dan maar een ADEMHALINGSOEFENING en wat rek- en strekoefeningen, om de dag mee te beginnen. Ik volg mijn ademhaling door mijn lichaam en doe verschillende Kundalini yoga oefeningen achter elkaar, waar ook lichaamsbeweging bij zit. Helemaal prima. Het hoeft ook niet iedere dag KNALLEND en HEFTIG te zijn.

Ik vind het altijd PRETTIG om, voordat de dag begint, een klein BEWEGINGSMOMENT te hebben. Toch zijn er dagen dat ik het niet voor elkaar krijg, ondanks dat ik WEET dat het goed voor me is en me een fijn gevoel geeft. Dus ik probeer die ochtend bewegings routine zo min mogelijk te onderbreken.

Het ligt maar net aan de MOOD van de dag, ik kies op GEVOEL waar ik op dat moment zin in heb. Wat het ook is, bewegen helpt om mijn lichaam uit de slaapmodus te krijgen en om FRIS aan de dag te beginnen.

Heb jij een routine die BELANGRIJK voor je is en die je vol wilt houden?