Inspirerende samenwerkingen, zo heerlijk

Je kunt in je eentje heel erg creatief zijn, mooie ideeën hebben en grootse plannen maken. Toch is het vaak zo dat het moment dat je dit met iemand deelt en iemand hier vanuit een ander perspectief naar kijkt, je idee of plan naar een hoger level kan worden getild.

Timing speelt hierin ook een belangrijke rol. Op de juiste plek, op een goed moment, die ene persoon treffen, kan het verschil maken. Zo kwam @jackydekuyper op mijn pad. Het bleek dat we eenzelfde ideaal delen; een verschil willen maken in het leven van kunststudenten/dansacademie studenten. Ervoor zorgen dat ze het beste uit zichzelf en uit de opleiding kunnen halen, zonder zichzelf te verliezen.

Ik als danscoach, zij met haar platform Dansdocent.nu.

Er ontstond een mooi, eerlijk, ontroerend en open GESPREK. Een gesprek dat me stimuleerde en inspireerde om mijn pad te blijven volgen en te geloven in mijn concept; DANSCOACHING BIJ ALLE KUNSTOPLEIDINGEN INTRODUCEREN.

Jacqueline interviewde me ook voor haar rubriek In the spotlight, waardoor danscoaching meer onder de aandacht kwam bij dansacademies, dansdocenten en studenten.

Sinds dit interview zijn er TWEE dansacademies die contact opnamen, wat aangeeft dat er RUIMTE ontstaat. Ruimte om stil te staan bij het welzijn van de studenten en om het bewustzijn van deze studenten aan te wakkeren. Zodat ze tijdens de opleiding zowel LICHAAM als GEEST in topconditie kunnen HOUDEN.

Benieuwd of er meer kunst- en dansopleidingen gaan volgend. Want zéker nu, in deze hectische coronatijd, moeten we extra aandacht besteden aan onze geestelijke gezondheid. Voordat je het weet zit je in je eigen gedachtecirkels vast en wordt de connectie met de mensen om je heen minder sterk.

Daarom is samenwerken zo fijn! Je hebt een klankbord, je voelt je gezien, je krijgt meer energie en je inspiratie wordt aangewakkerd door de impulsen en input van een ander. HEERLIJK toch?!

 Met wie zou jij wel willen samenwerken?