Kleren maken de vrouw

Het was een HYSTERISCH pad naar dit moment toe (juiste kleuren vinden, lange levertijden, iets met 100x het logo aanpassen voor druk, niet de juiste stof gekozen, geduldig oplossingen zoeken, niet mijn sterkste punten hahaha). 4 maanden later heb ik ze EIN-DE-LIJK in mijn hand, geborduurd en wel, hatseee.

SUPERDUPERBLIJ!! En een beetje TROTS :). Want yesssss, wat zijn ze MOOI geworden!

Kijk maar! Gekleurde hoodies, met het logo ‘doorzichtig’ erop afgebeeld. De kleine cirkel in het midden, onze KERN. Omdat we nooit weten wat er op een bepaald moment in die kern SCHUILGAAT. Wat er doorheen beweegt aan EMOTIES, aan INFORMATIE, aan ANTWOORDEN.

Bewegen naar de kern, letterlijk je center, net achter – iets onder je navel. De kern van jou, van je identiteit, je kwaliteiten. Maar ‘kern’ verwijst ook naar iets anders, naar de kern van een probleem, vraag of wens.

Daarbinnen, in die kern, kunnen we met het blote oog niets zien. BEWEGING kan daar wél bij komen en ons VERSTAND vaak niet. Daardoor zijn we AANGEWEZEN op ons GEVOEL. Je onderbuikgevoel. Zonder dat ons hoofd het weet, weet ons LICHAAM en ons gevoel het vaak al wel, ONBEWUST. Daar zitten de antwoorden op je VRAAG, PROBLEEM of je WENS.

Zoals HET OOG VAN DE STORM, die kern – RUST, RUIMTE, HELDERHEID. In AFWACHTING totdat je er tijd voor neemt om er te ‘kijken’ en (ergens bij) stil te staan.

Dus DAAROM -> De Danscoach – BEWEGEN NAAR DE KERN. Wat LEEFT er binnen in jou? Durf jij er een ‘kijkje’ te nemen?

✨BEWUSTWORDINGSOEFENING✨

Sluit je ogen, leg je handen net onder je navel op je buik. Adem rustig in en uit, naar je handen toe. Is er op dit moment iets wat je opvalt? De warmte van je handen, heb je honger, heb je buikpijn, voel je een spiertrekking? Voel je een bepaalde emotie? ‘Kijk’ naar je buik en observeer wat je voelt. Adem nog een paar keer rustig in en uit.

Ben je iets nieuws te weten gekomen, wat je 3 minuten geleden nog niet wist?