Een TIME-OUT KAART op je KOELKAST, hoe handig zou dat zijn?

Het was tijd om weer nieuwe visitekaartjes te laten maken, dus ik ging helemaal happy de peppie aan de slag voor een nieuw ontwerp. Toen dacht ik ineens…. visite – kaartje… Gekke naam eigenlijk.

Ik wil je HELEMAAL NIET uitnodigen om op VISITE te komen. Eigenlijk wil ik je heel graag UITNODIGEN om een TIME-OUT in te lassen. Tijd om even stil te staan en niet alleen maar te haasten van je werk naar huis naar een afspraak, of naar de kinderen die opgehaald moeten worden…

Daarom dus geen nieuwe visitekaartjes, maar een TIME-OUT KAART! Op de kaart heb ik alvast een voorzetje gedaan met het benoemen van verschillende thema’s, zodat je bij jezelf al kunt checken hoe je ervoor staat op die gebieden. Maar je kunt de time-out kaart natuurlijk overal voor inzetten, wanneer JIJ het maar NODIG hebt.

Woon je in Amsterdam en wil je graag een exemplaar als REMINDER voor op je KOELKAST? Laat het dan even weten. Dan kom ik er gewoon eentje langsbrengen. Woon je buiten Amsterdam, dan verzinnen we iets anders creatiefs om de kaart bij jou in huis te krijgen ;).

En anders kom je ze wellicht in Amsterdam tegen bij jouw dansschool, repetitieruimte, je vaste yogastudio, massage studio, je vertrouwde sportschool of de broedplek waar je zo graag komt, etc etc.

Vaak zijn we namelijk wél al bezig met werken aan ons lichaam, maar is de GEEST nog niet echt in beeld. Daar gaan we VERANDERING in brengen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de time-out kaart vinden!

✨Wil je DIRECT een time-out INPLANNEN? Dat kan! Laat van je horen, dan gaan we samen de dansvloer op. Take a beak, have a time-out ;).