SURPRISE!!

Het is mijn VERJAARDAG en het enige wat ik wilde was een ontbijtje + bubbels op bed van mijn vrienden. Ze zijn in bezit van mijn huissleutel, dus het is niet teveel gevraagd…. Toch?!

Ik word wakker, geen vrienden. Ik sta langzaam op en drentel een beetje rond in huis, geen vrienden. Mijn vriendin uit Engeland zou tegen de middag landen, dus ik heb me aangekleed en ben een beetje BOKKIG naar Schiphol gegaan.

Superblij om haar te zien, maar ik laat haar weten niet blij te zijn want mijn andere vrienden lijken me te zijn VERGETEN. Dan maar zelf naar de Appie voor bubbels bij het ontbijt. Uiteindelijk komen we thuis aan, sleutel in het slot en….

SURPRISE!!!

Een deel van mijn vrienden staan in mijn huis, ik moet een groen M&M pak aan en beginnen aan het uitvoeren van 30 opdrachten (want ik werd 30, een eeuwigheid geleden dus 😉 ), eindigend op Strand Blijburg waar de rest van mijn vrienden stonden.

De bok-modus was VERDWENEN als sneeuw voor de zon, ik was helemaal blij en verrast!

Nog steeds denk ik met een ontzettend WARM GEVOEL terug aan die dag en moet ik altijd glimlachen als ik er aan terug denk.

VERRASSINGEN doen het goed bij mij, ik krijg er energie van en vind het SUPERLEUK om niet te weten wat er komen gaat en OVERVALLEN te worden.

NIET door een LEKKE BAND, het MISSEN van een vliegtuig of mijn enkel VERZWIKKEN op straat en weken niet kunnen lopen. WEL door iemand die zomaar naar me GLIMLACHT, een TIENTJE dat ik ineens zie liggen in een uitgestorven straat of een ONVERWACHTE REGENBUI op een hete zomerdag.

Je mee laten voeren door die POSITIEVE stroom aan ENERGIE en laten komen wat komt. Ik hou ervan!

Hoe sta jij hier tegenover? Smelt je goede humeur weg als het ineens gaat regenen, of ben je niet van suiker 😉 en laat je je meenemen door die positieve stroom?