Voordeel! Of toch valkuil?

Heerlijk, dat ieder mens weer andere KWALITEITEN en TALENTEN heeft. Zo kun je geïnspireerd raken door iemand, of zelf iemand INSPIREREN. Ook heel fijn dat je kunt blijven ONTWIKKELEN en bijleren, zodat je je rugzak kunt blijven vullen met mooie, NIEUWE SKILLS of 1 talent zó sterk kunt ontwikkelen dat je de EXPERT wordt!

Maar….OPPASSEN geblazen! Want in tijden van stress, verdriet of hectiek kan een talent ook DOORSLAAN en een VALKUIL worden. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Het is daarom erg HANDIG om te weten waar jouw TALENTEN PAKKET eigenlijk uit bestaat. Zodat je jezelf in de gaten kunt houden bij het inzetten van je talenten en op tijd een TIME-OUT kunt nemen als je uit de bocht dreigt te vliegen.

PRESTATIEDRANG en PERFECTIONISME, twee veel voorkomende kwaliteiten. Bij een dansstudente werden het valkuilen tijdens stressvolle periodes, waardoor ze juist minder presteerde. Precies wat ze NIET wilde. Tijdens danscoaching kreeg ze door wat dit met haar spieren deed en zo kreeg ze ook door hoe ze hier mee kan dealen.

Zo ben ik momenteel veel bezig met CREËREN. Letterlijk vormgeven en dingen maken. Dit gaat van cadeautjes ludiek of gezellig inpakken tot het ontwerpen van dingen voor mijn eigen bedrijf. SUPERLEUK en ik krijg er enorm veel ENERGIE van. Maar…. als ik hier te lang zonder pauze mee doorga, eindigt dit in MALENDE GEDACHTES en een klein spanningshoofdpijntje.

SO LET’S BE SMART >> TAKE A BREAK
Absoluut een note-to-self en als dit herkenbaar is, dan ook een REMINDER voor jou!

Want ook al kennen we elkaar misschien alleen (nog) virtueel, een van mijn talenten is mijn EMPATHISCH VERMOGEN. Dus als JIJ BLIJ bent en goed in je vel zit, dan word ik daar ook blij van. Voordelig voor ons allebei, zonder valkuilen waar we van gaan huilen ;).

PS. Benieuwd of VORMGEVING ook een talent van me gaat worden? STAY TUNED – we gaan het zien ;).